"Kimse bizden kaçamaz"

"Kimse bizden kaçamaz"
Brezilya'nın gelecek yıl evsahipliğini yapacağı FIFA Dünya Kupası'na katılacak takımların oyuncuları, çekilen grup kuralarını sosyal medyada değerlendirdi.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, önümüzdeki yaz Brezilya'da düzenlenecek şampiyonadaki grupların belli olmasının ardından, milli takımlardaki oyuncuların sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yer alan görüşlerine yer verildi.

Belçika ve Manchester City'nin kaptanı Vincent Kompany, H Grubu'nda yer alan Cezayir, Rusya ve Güney Kore'yi yenebileceklerini belirterek, "Kolay gibi gözükse de ilginç bir kura. Yine de kimse bizden kaçamaz. Üst tura mutlaka çıkacağız" ifadesini kullandı.

İngiliz oyuncu Arsenalli Jack Wilshere ise Uruguay, Kosta Rika ve İtalya'nın bulunduğu D Grubu'ndaki takımlardan çekinmediklerini vurgulayarak, "Zorlu grup olsa da ne olmuş? Kupayı kazanmak istiyorsak zaten en iyi takımlarla her şekilde oynayacaktık" şeklinde görüşünü belirtti.

Avustralyalı Tim Cahill, İspanya, Hollanda ve Şili'nin yer aldığı B Grubu'nu harika olarak nitelerken, "Dünya Kupası'nın güzelliği de işte bu" mesajını paylaştı.

Gana Milli Takımı'nın yanı sıra Schalke 04'ün formasını giyen Kevin-Prince Boateng, G Grubu'nda yer alan Almanya, Portekiz ve ABD arasından "Panzerler"i işaret ederek, "Kardeşlerimle buluşma zamanı... Hayat ne kadar da güzel. Turnuva için sabırsızlanıyorum ve hepinizi seviyorum" ifadesini kullandı.

ABD'li oyuncu Landon Donovan ise "Kura çekimini canlı izlemek çok heyecan vericiydi. Harika bir Dünya Kupası olacak" değerlendirmesinde bulundu.

 C Grubu'nda Kolombiya, Yunanistan ve Japonya ile karşılaşacak Fil Dişi Sahili'nin orta saha oyuncusu Yaya Toure ise Brezilya'daki turnuvanın kendisini çok heycalandırdığından bahsetti.