"Kimse bizden..."

Video yükleniyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic Arsenal maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve golcülerden Mustafa Pektemek, Arsenal maçı öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundular.
Bilic, şunları söyledi:

"Rakibi çok iyi tanıyoruz. İyi hazırlandık. Her şeyimizle maça hazırız. Asla pes etmeyeceğiz. Büyük bir maç oynayacağız. Tüm Beşiktaş ailesi için önemli bir gün olacak. Rakibimize saygımız var. Avrupa'nın en güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız. Bir oyun planımız var, bu planı uygulayacak oyunculara sahibiz. "
"Gökhan Töre tamamen hazır değil. Onunla ilgili kararı yarın vereceğiz. Atiba bizim oyun sistemimiz için anahtar bir oyuncu. Şanssız bir sakatlık geçirdi. Oynama ihtimali yarı yarıya. Biz o oynayamayacakmış gibi hazırlanıyoruz."

"Arsenal'in maça hazır olacağını düşünüyorum. Dünya Kupası'nda oynayan oyuncularından henüz tam olarak faydalanamasalar da 18 yıldır görev başında olan bir teknik adam ve kaliteli oyunculara sahipler. Sonuç olarak bizle oynayacakları maça hazırdırlar."

"Biz kime karşı oynayacağımızın farkındayız. Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde en çok oynamış takımlardan birine karşı oynayacağız. Onların favori olduğunu bile söyleyebilir ama biz de pes etmeden elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bir hayalimiz var ve bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız."

Mustafa Pektemek ise şöyle konuştu:
"Efsane başkanımız Süleyman Seba'yı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Camiamızın başı sağolsun. Bizi zor bir maç bekliyor. Rakibimiz tanıyoruz. Kendi taraftarlarımızın önünde iyi bir sonuç alıp Londra'ya avantajlı gitmek istiyoruz. Her geçen gün yükselen bir form grafiğimiz var. Hedefimiz bu tempoyu devam ettirmek."