Tribüne kimi gönderecek?

Video yükleniyor...

Transferin son gününde 3 yeni ismi kadrosuna dahil eden Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin ligde nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak konusu.

Transferin son gününde 3 yeni ismi kadrosuna katan Galatasaray'da teknik direktör Prandelli'nin eli daha da güçlendi.

Daha geniş bir kadro derinliği yakalayan sarı kırmızılı takımda İtalyan teknik adamın üç ayrı kulvarda kullanabileceği isimler takıma dahil edilmiş oldu.

Hücumda Pandev, orta sahada Dzemaili, defansın kanatlarında ise Tarık Çamdal ile daha da güçlenen sarı kırmızılı takımın ligde ve kupada farklı, avrupada ise daha farklı bir onbirle sahaya çıkması bekleniyor.

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, transferler tamamlandıktan sonra ligde her hafta yeni bir sürpriz onbiri sahaya süreceğini belirtmiş ve daha önceden nasıl bir takım kuracağının sinyallerini vermiş oldu.

Sneijder, Djemaili ve Melo'nun bulunduğu bir orta sahaya daha da güçlenen sarı kırmızılı takımın önündeki en büyük engel yabancı kontenjanı olarak gözüküyor.

Takımına ilk olarak Muslera'yı koyması beklenen İtalyan teknik adamın, orta sahada yabancı ağırlıklı bir dizilişi tercih etmesi halinde, Bruma, Chedjou veya Telles üçlüsünden birinden vazgeçmesi ve Pandev'li forvetle sahaya çıkacağı belirtiliyor

Lige verilen arada kadrosundaki ve milli takımdaki futbolcuların son durumunu takip edecek olan Prandelli'nin İstanbul'da oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi son kararını vermesi bekleniyor.

Galatasaray, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, yeni transferlerden Pandev de çalışmaya katıldı.

Dzemaili, İsviçre Milli Takım kadrosunda yer alırken, Tarık Çamdal da A Milli Takımla birlikte Danimarka'ya gittiği için antrenmana katılmadı.