"Kim olduğumuzu biliyoruz"

"Kim olduğumuzu biliyoruz"
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho, sezona çok kötü başladıklarını ve bundan dolayı mutlu olmadıklarını söyledi.

Portekizli teknik adam, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları maç öncesinde, basın toplantısı düzenledi.

Ligin son şampiyonu olduklarını hatırlatan 52 yaşındaki teknik adam, "Üç ay öncesine baktığınızda bu ülkenin en iyi takımı bizdik. En iyi menajer ve futbolcu bizdeydi. Sezona çok kötü başladık. Kaybetme alışkanlığımız yok, bundan dolayı mutlu değiliz ama kim olduğumuzu biliyoruz" diye konuştu.

Alınan kötü sonuçları sakatlıklara ve şansa bağlamanın kolay olduğunu savunan Mourinho, takımının iyi oynadığını ancak bunu sonuca yansıtamadıkları için böyle bir tablonun ortaya çıktığını ifade etti.

"Devler Ligi"nde bütün takımların sıfır puana sahip olduğu bir grupta yeni bir yarışa başlayacaklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, daha dinamik bir takım için kadroda değişikliğe gidebileceğini sözlerine ekledi.