Kim gidecek, kim kalacak?


Milli arada kısa bir izin yapıp ardından Torku Konyaspor maçı provalarına başlayan Trabzonspor'da tempo hızlanmaya başladı..

Ligde son dönemde gözle görülür bir çıkış yakalayan Torku Konyaspor karşısında galibiyetten başka bir hedefi olmayan Bordo-mavililer, alacağı 3 puanla sıkıntı yaşadığı deplasman karnesini düzeltmenin de hesabını yapıyor.

Sakatların ve millilerin takıma katılmasıyla alternatif sayısı artan teknik direktör Ersun Yanal'ın kurmaylarından alacağı Torku Konyaspor analizlerinden sonra sistemini ve 11'ini şekillendirmesi bekleniyor.
Öte yandan Trabzonspor sezon bitmeden kiralık oyuncuları Özer Hurmacı, Salih Dursun ve Hakan Arıkan'ın bonservislerini satın almak için düğmeye bastı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da yönetim kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Özer Hurmacı , Salih Dursun ve Hakan Arıkan'ın bonservislerini almak için harekete geçti.

Bu futbolcular için kulüplerine ilk etapta takasla oyuncu önerecek olan bordo-mavililer, uygun şartlar oluşması durumunda bonservis bedeli ödemeyi de düşünüyor. Bu üş ismin de  ön görüşmede kalmak istediklerini söylediği gelen haberler arasında...