Keskin dili ceza getirdi!

Keskin dili ceza getirdi!
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Southampton ile ligde oynadıkları mücadelenin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 25 bin sterlin para cezasına çarptırıldı.

İngiltere Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Chelsea ile Southampton arasında 28 Aralık'ta oynanan lig karşılaşmasının ardından Jose Mourinho'nun hakemler hakkında kullandığı ifadelerin yönetmeliği ihlal ettiği ve 25 bin sterlin para cezası aldığı belirtildi.

Açıklamada, Mourinho'nun ifadelerinin hakemlerin itibarını zedeleyecek nitelikte olduğu ve bu nedenle uyarıldığı da vurgulandı.

Mourinho, Chelsea ile Southampton'ın 1-1 berabere kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamada, takımına karşı kampanya yürütüldüğünü iddia etmişti. Karşılaşma sırasında Cesc Fabregas'ın cezasında yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklerken hakemi aldatmaya yönelik hareketi nedeniyle sarı kart görmesine tepki gösteren 51 yaşındaki teknik adam Mourinho, "Daha önce çalıştığım diğer ülkelerde öyle bir pozisyon olsaydı spor sayfaları 'skandal' manşetiyle çıkardı. Çünkü bu bir skandal. Big Ben (Londra'daki ünlü saat kulesi) gibi açık bir penaltı. Hakeme gideceğim, iyi bir yıl dileyeceğim ve kendisinden utanmasını söyleyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.