Kerem Gülbahar Denizlispor'da

Kerem Gülbahar Denizlispor'da
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Alanyaspor'dan Kerem Gülbahar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Dış transfer çalışmaları kapsamında Fransa'nın Nancy takımından stoper Joel Sami ile prensip anlaşmasına varan Denizlispor, Alanyaspor'un sol bek oyuncusu Kerem Gülbahar'ı da renklerine bağladı.

Yeşil siyahlı takımla 1 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki savunma oyuncusu, takımla birlikte çalışmalara başladı.

"Ön protokol imzalanan futbolculara karşı hukuki yola başvurulacak"

Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, kadroyu güçlendirmek adına bazı transfer görüşmeleri yapıldığı hatırlatılarak, "Bu görüşmelerden menajerliklerini Bülent Ortakaya'nın yaptığı futbolcular Berkan Yıldırım ve Özgür Yılmaz ile 30 Haziran tarihinde kulüp başkanımız Hasan Kıbrıslıoğlu ve teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'ın katıldığı toplantıda transfer görüşmesi yapılmış ve görüşmeler sonucunda bahsi geçen oyuncularla ön protokol imzalanmıştır" denildi.

Her konuda anlaşma sağlanan futbolcuların daha sonra Denizli'ye gelmek istemediklerini beyan ettikleri ifade edilen açıklamada, "Yaşanan gelişmeler sonucunda kulübümüzün her türlü hukuksal yola başvuracağı bilinmelidir. Etik olmayan bu davranışın neticesinde kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gereken tüm adımlar atılacak, gerekli mercilere başvurular yapılacaktır" görüşlerine yer verildi.

Sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen ve günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Denizlisporlu futbolcular, 4 Temmuz'da Davraz'da başlayacak kampa kadar çalışmalarını Denizli'deki tesislerinde sürdürecek.