Kenan Yelek takımından memnun

Kenan Yelek takımından memnun
TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un antrenörü Kenan Yelek, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 biten maçta, Spor Toto 3. Lig temsilcisi Diyarbekirspor'u penaltılarda 5-4 yenerek tur atlayan Samsunspor'da antrenör Kenan Yelek, karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Diyarbekirspor karşısında sahaya 6 genç oyuncuyla çıktıklarını belirten Yelek, bu futbolcuların ilk kez A takımda forma giydiğine dikkati çekerek, oyuncularının performansından memnun olduğunu kaydetti.

İlk yarıda şanssız bir gol yediklerini, sonrasında beraberliği yakaladıklarını ifade eden Yelek, "İkinci yarı şiddetli sağanak yağışa rağmen oyuna ağırlığımızı koyduk. Birçok gol pozisyonu bulduk ama hepsi genç oyuncu ve bu pozisyonlar golle sonuçlanmadı. Yine uzatmalarda da önemli pozisyonlar yaşadık. Tabii 6 genç oyuncunun ilk kez A takımda oynaması onları biraz heyecanlandırdı. Tecrübeli ve genç oyuncularla güzel bir karma yaptık." dedi.

Maçı penaltılar sonucunda da olsa kazanmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Yelek, "Bir üst tura çıktığımız için mutluyuz. Kupada elimizden geleni yapıp, gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz. Önemli olan burada genç oyuncularımızın forma giymesi ve bu maçlarda tecrübe kazanmasıdır." ifadelerini kullandı.