"Kazanmak önemliydi"

"Kazanmak önemliydi"
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, çok önemli bir maçı kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Arveladze, UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle sezona erken başlangıç yapan Kardemir Karabükspor'un iyi bir takım olduğunu belirtirken, "Beklediğimiz şekilde bir maç geçti. Geriye de düştük ama sonuçta iyi bir geri dönüş yaparak kazandık" dedi.

Bu tip maçların zorluğuna dikkati çeken Gürcü teknik adam, "Karakter koyabilmek lazım. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Kolay gol yemeyen bir takıma karşı pozisyonlarımız vardı ve 2 de gol attık. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. İnşallah devamı gelecek. Ben takımımdan daha fazlasını kesinlikle istiyorum. Çünkü geçen sezon neler yapabileceğimizi gördük ve gösterdik. Bizim istediğimiz oyun bu değil ama istediğimiz karakter bu" ifadelerini kullandı.

Kafkas: "Puan almamız gereken bir maçtı"
Kardemir Karabükpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa yenilgisinin kendilerini üzdüğünü dile getirerek, puan almaları gereken bir maç olduğunu aktardı.

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde tuttuklarını, ikinci yarının da önemli ölçüde kendi üstünlüklerinde geçtiğini anlatan Kafkas, şunları söyledi:

"Final paslarını iyi veremedik. Bunu yapabilseydik daha fazla gol atabilirdik. Çok üzgünüm. Puan almamız gereken bir maçtı. Çok da yazık oldu. Saint Etienne, Fenerbahçe ve şimdi de Kasımpaşa maçı. Hep iyi oynadık ancak istediğimizi alamadık. Bu beni çok fazla üzüyor. Bir takım iyi oynarken mutlaka puan da alabilmeli. Şimdi önümüzde iki iç saha maçımız var. Artık kazanmamız gerekiyor ki belli yerlerde olabilelim. Hafta içi iyi hazırlanacağız, eksiklerimizi göreceğiz. Sakat oyuncularımızın da dönmesiyle daha iyi olacağız."