"Kazanmak için her şeyi yapacağız"

"Kazanmak için her şeyi yapacağız"
TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, hafta sonu karşılaşacakları Balıkesirspor'un iddialı bir ekip olduğunu belirterek, maçı kazanmak için her türlü çabayı göstereceklerini ifade etti.

Arıkdoğan, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yapılan antrenman sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki hafta iyi oynadıkları halde maçları kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmalarda ufak hatalar yaptıklarını ifade eden Arıkdoğan, basit goller yediklerini ve bu duruma üzüldüklerini kaydetti.

Hatalardan ders alarak iyi işler yapmak istediklerini aktaran Arıkdoğan, şöyle devam etti:

"Ufak tefek hatalarla sıkıntı yaşadık ama artık bunu yaşamayacağız. Balıkesirspor, iddialı bir ekip. İyi transferler yaparak bu lige geldiler. Biz de iyi takımız. Oyuncularıma da güveniyorum. Hata yapmadan maçı kazanmak için her türlü çabayı göstereceğiz. Taraftarlarımız arasında bize sabır gösteremeyenler var. Her takımın hedefi galibiyettir. Takımlar sahaya çıkarken kaybedeceğim diye çıkmaz."

Arıkdoğan, takımda sakatlığı bulunan Serol ve cezalı Hakan dışında eksikliklerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

Antrenman
Mersin İdmanyurdu, hafta sonu evinde oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını Macit Özcan Spor Kompleksi'nde sürdürdü.

Antrenmana koşuyla başlayan futbolcular daha sonra pas çalışması yaptı. Kırmızı-lacivertli ekipte Sinan Kaloğlu, Tolga Şahin ve Pedriel şut çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Levent Arıkdoğan'ın futbolculara sık sık uyarılarda bulunduğu antrenman, yapılan çift kale maçın ardından sona erdi.

Mersin İdmanyurdu, 23 Ekim Pazar günü saat 13.00'te Mersin Stadyumu'nda, Balıkesirspor ile karşılaşacak.