"Kazanıp diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz"

"Kazanıp diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz"
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, öncelikle kupada, iyi bir maç oynayıp gruptan çıkmak, sonra Sivasspor'u ligde de yenerek üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Sağlam, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan ESES TV Online'a yaptığı açıklamada, ÜniESES'e taraftar grubunun Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret ederek kendilerine moral verdiğini kaydetti.

Sivasspor ile yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacaklarını belirten Sağlam, şunları ifade etti:

"Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplardan çıkmak, bizim oynayacağımız maç kadar Akhisar Belediyespor'dan da gelecek puan kaybı haberine bağlı. Bizim yapmamız gereken bu maçı kazanıp diğer tarafın da bizi mutlu edecek sonucu vermesini beklemek. Önümüzdeki iki Sivasspor maçı hem kupada hem ligde geleceğimizi belirleyecek. Önce kupada, iyi bir maç oynayıp gruptan çıkmak istiyoruz sonra da Sivasspor'u ligde de yenerek üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."

NECATİ VE BOFFIN TAKIMLA ÇALIŞTI
Eskişehirspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yapacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenman ısınma ve 5'e 2 çalışması ile başladı. Futbolcular, daha sonra taktik çalışma yaptı.

Tedavileri tamamlanan Ruud Boffin ve Necati Ateş, takımla birlikte çalışmalara başlarken, sağlık ekibinin gözetimindeki Kayacan Erdoğan takımdan ayrı çalıştı. Hürriyet Gücer de fitness çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi, takıma moral ziyaretinde bulunan Eskişehirspor taraftar gruplarından ÜniESES, futbolculara tatlı ikram etti.