Kayserispor tura inanıyor

Kayserispor tura inanıyor
Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında yarın Medicana Sivasspor karşısında iyi bir sonuç alarak, adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Kulübün basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yollarına emin adımlarla devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de 27. hafta maçında Albimo Alanyaspor ile berabere kaldıklarını hatırlatan Pehlivan, "Şanssızlıklar sonucunda Antalya'dan beraberlikle döndük. Direkten dönen toplar var, rakibimizin kalecisi çok iyi toplar çıkardı. Deplasmanda alınan 1 puan da bizim için kötü sonuç değil. Galibiyetle ayrılmak isterdik ama beraberlik de yeterli" diye konuştu.

Pehlivan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor ile yapacakları maça odaklandıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Tüm gücümüzle yarın tur atlamak için gerekli sonucu alacağımızı düşünüyoruz. Futbolcular o havada, moralleri çok iyi durumda. Sivas'tan taraftarlarımızı mutlu edecek bir sonuçla dönerek, adımızı yarı finale yazdırmayı hedefliyoruz. Bu maçı çok ciddiye alıyoruz, inşallah gülen taraf biz oluruz. Takımımıza güvenimiz tam."