Kayseri'nin inancı var !..

Kayseri'nin inancı var !..

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, eksiklere rağmen UEFA Kupası'nda gruplara kalmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Kafkas, yaptığı açıklamada, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında sahalarında Fransa'nın Paris Saint Germain takımıyla karşılaşacaklarını anımsattı.

Takımda 5 eksik futbolcu bulunduğunu belirten Kafkas, şöyle konuştu:

"Sakatlıkları süren Koray, Ragıp, Aydın, Puroviç ve Cangele, yarınki maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Olembe'nin durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlıklara rağmen iyi bir kadromuz var. Futbolcularıma güveniyorum. Eksiklerimize rağmen gruplara kalmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

Tolunay Kafkas, Paris Saint Germain'in güçlü bir takım olduğuna dikkat çekerek, "İyi kapanıp, çok çabuk hücuma kalkıyorlar. Futbolcularıma bu konuda gerekli uyarıları yaptım. Yarınki maçın sonunda umarım gülen taraf biz oluruz" diye konuştu.

Kafkas, taraftarlardan da maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, Hollandalı hakem Bernei Raymond Blom yönetecek. Raymond Blom'un yardımcılıklarını Wilco Lobbert ve Sander Van Roekel yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak Hollandalı Tom Van Sichem görev alacak.