Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçı Hangi Statta Oynanacak?

Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçı Hangi Statta Oynanacak?
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Fenerbahçe ile yapacakları maçta rakip takım taraftarlarına, kendilerine ayrılan bölümde karşılaşmayı izlemeleri uyarısında bulundu.

Tüm rakip takım taraftarları her zaman en iyi şekilde konuk ettiklerini vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Camiamız maça gelen tüm takım taraftarlarını bugüne kadar en iyi şekilde ağırlamış ve hiçbir sorun yaşanmamıştır. Fenerbahçe maçında da elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bilet fiyatlarında gösterdiğimiz politikayla da bu durum açıktır. Birçok Anadolu kulübü gibi de üç büyüklere özel fiyat belirlemedik."

19 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki maçta Fenerbahçe taraftarlarının Erciyessor tribünlerinde karşılaşmayı izlemelerine asla izin vermeyeceklerini dile getiren Savruk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Erciyesspor tribününde Fenerbahçe atkısıyla, formasıyla gelenlere, Fenerbahçe'nin attığı gole sevinenlere karşı en ufak tahammülümüzün olmayacağını belirtmek istiyoruz. Fenerbahçe taraftarları için yeterince bilet ayrılmış olup konuk taraftarların Erciyesspor tribününe girmesini gerektirecek sebep yoktur. Bu konuda güvenlik güçlerine de gereken talimat verilmiştir. Localarda, protokollerde aynı durum geçerli olacak. Hoşgörümüzün de sınırı var. Daha önceki maçlarda biz bunun sıkıntısını çektik. Bizim tribünümüzde rakip taraftar istemiyoruz. Erciyesspor taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yoktur."