Paşa'dan müthiş geri dönüş

Paşa'dan müthiş geri dönüş
Spor Toto Süper Lig'de fırsat tepen takımların araına Kasımpaşa da eklendi. Yeni teknik direktörü Shota ile Mersin karşısına çıkan Paşa, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta uzatmalarda bulduğu 2 golle maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmmayı başarıd.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maça liderlik için çıkan Kasımpaşa istediği oyunu ortaya koyamadı. Culio-Nobre ikilisiyle etkili olan konuk takım ise 27. dakikada Nobre'nin güzel kafa golüyle 1-0 öne geçti. 2. yarının ilk dakikalarında Mustafa Keçeli'nin ortası direk kaleye yöneldi ve Isaaksson'un tüm çabasına rağmen ağlara gitti ve fark ikiye çıktı. Son dakikaya bu skorla girilirken, Tabare'nin vuruşunda Sehic'in hatasıyla skor 2-1 oldu. 93. dakikada ise Paşa'nın kazandığı kornerde iyi yükselen Adem skona dengeyi getirdi ve maç bvu skorla sona erdi. 

Kasımpaşa, bu sonuçla puanını 13'e yükseltirken, ilk galibiyet fırsatını kaçıran Mersin ise 5 puana yükseldi.


KASIMPAŞA - MERSİN İDMANYURDU

STAT:
Recep Tayyip ERdoğan
HAKEM: Fırat Aydınus

KASIMPAŞA: Isaksson, Barış, İlhan, Sancak, Elyasa (Dk. 73 Ali), Özer, Kerem, Ernst, Uche, Hüseyin (Dk. 68 Tabare), Djalma (Dk. 54 Adem)
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveldze

MERSİN İDMANTYURDU: Sehic, Joseph, Aydın, Ivan, M.Keçeli, Ben Yahia, Culio (Dk. 64 Stepanov), M.Sarp, Hakan (Dk. 75 Murat), N'Duka(dk. 85 Murat Ceylan), Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

SARI KARTLAR
: Dk. 11 Hüseyin; Dk. 38 N'Duka, Dk. 68 Sehic
GOLLER: Dk. 27 Nobre, dk. 51 Musatafa Keçeli, Dk. 90 Tabare Viudez; Dk. 90 Adem