Rize unvanı 9 kişiyle korudu (ÖZET)

Video yükleniyor...




Spor Toto Süper Lig'de Rizespor 9 kişi tamamladığı karşılaşmada bir puanı uzatma anlarının son saniyesinde kurtardı ve yenilmezlik unvanını sürdürdü.

Süper Lig'de Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. 36. dakikada Scarione ile öne geçen İstanbul ekibine cevabı 90+5'te penaltından Kweuke verdi. 36. dakikada Viera'nın atılmasıyla uzun bir süre 10 kişi oynayan, 90. dakikada Koray'ın da kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Karadeniz bu beraberlikle namağlup unvanını korudu.

Bu sezon ilk beraberliğini alan Paşa 10 puana çıkarken, ligde yenilgisiz tek takım olan Rizespor da 10 puanda haftayı tamamladı.


KASIMPAŞA-ÇAYKUR RİZESPOR
STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
HAKEM: Deniz Çoban

KASIMPAŞA: Isaksson, Erhan Kartal, Omeruo (Dk. 9 Bozhikov), Veigneau, Titi, Donk, Scarione, Andre Castro, Rodriguez (Dk. 60 Hakan Arslan), Tunay Torun, Adem Büyük (Dk. 79 Eren Derdiyok)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

ÇAYKUR RİZESPOR:Itandje, Viera, Oboabona, Koray Altınay, Dhurgham İsmail (Dk. 46 Orhan Ovacıklı), Robin Yalçın, Makiadi, Eren Albayrak (Dk. 87 Chevalier), Ahmet İlhan Özek (Dk. 60 Mehmet Akyüz), Deniz Kadah, Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk. 36 Scarione (Kasımpaşa), Dk. 90+5 Kweuke (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

KIRMIZI KARTLAR:
Dk. 38 Viera, Dk. 90 Koray Altınay (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Dk. 5 Rodriguez, Dk. 59 Erhan Kartal, Dk 90+1 Tunay Torun (Kasımpaşa)