Zorlu randevuda gülen yok

Zorlu randevuda gülen yok
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor 1-1 berabere kaldı. Özellikle Kasımpaşa için büyük önem taşıyan karşılaşmanın henüz 41. saniyesine konuk takım Fernandao ile öne geçti. Bu sezon 8. golünü atan Brezilyalı, karşılaşmada çok net 2 fırsatı da kullanamadı. Ev sahibi ise 65. dakikada Donk'un kafa golüyle beraberliği yakaladı. Maçın kalan bölümünde iki takımın da çabası sonu vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla kasımpaşa, 41; Bursaspor da 38 puana yükseldi.

Kasımpaşa: 1 - Bursaspor: 1

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Ali Palabıyık, Nihat Mızrak, Serhan Malkoç

Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa Süme (Dk. 46 Alpaslan Öztürk), Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, İlhan Eker, Castro, Donk, Viudez (Dk. 83 Tunay Torun), Scarione, Adem Büyük, Malki (Dk. 46 Babel)

Bursaspor: Frey, Ozan Tufan, Civelli, İbrahim Öztürk, Taiwo, Şener Özbayraklı, Yasin Pehlivan, Şamil Çinaz (Dk. 69 Bekir Yılmaz), Ferhat Kiraz, Caja (Dk. 76 Enes Ünal), Fernandao (Dk. 69 Sestak)

Goller: Dk. 1 Fernandao (Bursaspor), Dk. 66 Donk (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 20 Elyasa Süme, Dk. 43 Adem Büyük, Dk. 61 Barış Başdaş (Kasımpaşa), Dk. 75 Ferhat Kiraz, Dk. 79 Bekir Yılmaz (Bursaspor)