İsmail Kartal'ın zor seçimi!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Eskişehirspor ile oynanacak zorlu lig mücadelesi öncesinde Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'den gelen iyi haberler teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro konusunda elini rahatlattı. 
 
Sağ bek pozisyonunda Mehmet Topuz'un da sakatlığı nedeniyle alternatifi olmayan Kartal'ın Gökhan Gönül'ü haftasonuna kadar hafif antrenman programıyla karşılaşmaya hazırlayacağı belirlendi. Orta sahada ise Diego Ribas'ın yokluğunda Mehmet Topal ile birlikte Emre - Meireles ikilisinin görev yapacağı kaydedildi. 
 
Sarı lacivertlilerde Eskişehirsbpor maçı öncesinde en çok merak edilen ise sol bek konusunda teknik heyetin vereceği karar oldu. Bursaspor karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki gösteren, ardından kamuoyu önünde özür dileyen Caner veya Hasan Ali arasında bir tercih yapacak olan Kartal'ın konu ile ilgili kararını haftasonu vereceği açıklandı. 
 
Takımın mücadele isteği ve fizik kondisyonundan memnun olan İsmail Kartal'ın orta sahada bir oyuncu ve sol bekte yapması muhtemel değişiklik diğer 9 oyuncudan ise vazgeçmeyeceği öğrenildi. Pazar gününe kadar bir sakatlık sorunu yaşanmaması durumunda savunma ve forvet hattında yine aynı isimlerin Eskişehirspor maçında sahaya çıkması bekleniyor. 
 
Bu arada Fenerbahçe yönetimi özellikle son günlerde medyada sıklıkla yer alan sözleşmesi sona eren futbolcular ve yeni sözleşmeler konusunda ise kararlılığını sürdürüyor. yönetimin konu ile ilgili olarak ocak ayına kadar hiçbir oyuncu ile masaya oturmayacağı ve konunun göndeme gelmesinden rahatsızlık duyduğu ifade edildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe