Fenerbahçe'de yüz güldüren mağlubiyet!

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'la karşılaşan ve 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Dirk Kuyt, takımdan ayrı özel bir programla salonda çalışırken Raul Meireles ve Dirk Kuyt salondaki hazırlıkların ardından sahada yürüyüş ve koşu antrenmanı gerçekleştirdi.

Emre ve Meireles'in Kardemir Karabükspor maçına yetişmelerinin zor olduğu ifade edilirken Kuyt'ın büyük ölçüde iyileşeceği ve İsmail Kartal'ın şans vermesi halinde sahadaki yerini alabileceği belirtildi. Arka adalesinde zorlanma hisseden Hasan Ali Kaldırım da tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı salonda çalıştı.

Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Michael Kadlec de takım çalışmasından ayrı olarak sahada koşu çalışması gerçekleştirdiler. Sarı Lacivertli takım, gruplar halinde pas organizasyonu yaptıktan sonra çift kale maçla taktik çalıştı.

Öte yandan Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir'e 2-0 yenilerek turnuvadan elenen Senegal'de Moussa Sow'un takıma katılacak olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Ekvator Ginesi'nden takımla birlikte Senegal'e geçecek Sow'un ülkesinden İstanbul'a hareket edeceği öğrenildi. İsmail Kartal'ın, yorgun olması beklenen Senegalli golcünün Karabükspor maçı kafilesine dahil edip etmeyeceğine Sow ile yapacağı görüşmeden sonra karar vermesi bekleniyor.