Kartal'ın hedefindeki 4 yıldız

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah beyazlı kulüp, sezon sonu sona erecek sözleşmesini uzatmak için Portekizli golcü hugo Almeida'ya son teklifini yapacak ve yanıta göre hareket edecek.

Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, Almeida'ya sadece bir kez teklifte bulunulması ve kabul edilmemesi halinde Portekizli futbolcuya kalması konusunda ısrar edilmemesi kararı aldı. Yabancı transferi konusunda daha önce Lyon'da forma giyen golcü Bafetimbi Gomis, Werder Bremen'deki orta saha oyuncusu Aaron Hunt ve Manchester City'nin stoperi Joleon Lescott için girişimlerde bulunup prensipte bu futbolcularla anlaşan siyah beyazlılar, Samuel Etoo için de harekete geçti.  Beşiktaş başkanı Fikret Orman, İngiltere Premier ligi'nde sezonun sona ermesinin ardından Chelsea'den ayrılacak Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun transferini gerçekleştirmek için temaslarını sürdürüyor.

İngiltere'de Etoo için görüşmelerde bulunan Fikret Orman, Kamerunlu futbolcunun istediği senelik 8 milyon euroluk ücretini aşağı çekmeye çalışıyor.