Kartal derbide şaşırtacak!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal derbi planını hazırladı. Sahaya ofansif bir takımla çıkma kararı alan Kartal, rakibi baskı altına alarak sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor.

Orta sahada Diego ribas  ve Emre Belözoğlu'nu birlikte oynatma kararı alan İsmail Kartal'ın top tutma istatisliği yüksek bir takım organize ederek ezeli rakiplerine şans tanımamak istiyor.

Volkan ve Caner'in takıma dönmesi ile defans hattına çok güvenen Kartal'ın savunma önünde Mehmet Topal'a görev vereceği gelen haberler arasında. Forvet arkasında Emre-Diego ikilisinden çok şey bekleyen İsmail Kartal'ın forvet oyuncularından da patlama beklediği ifade edildi.
 
Hafta başından beri Kuyt, Emenike ve Sow ile özel toplantılar gerçekleştiren İsmail Kartal'ın kaleyi gördükleri yerden şut emri ve dönen toplarda da rakibe tehlikeler yaratma konusunda taktikler verdiği öğrenildi.
 
Derbide takım halinde hücum, takım halinde savunma yapma konusunda futbolcularını uyaran Kartal'ın, bloklar arasını yakın tutarak rakibe top kullanma şansı vermemeleri gerektiği görüşünü aktardığı gelen haberler arasında.
 
Sarı Lacivertli taraftarlar da derbi için teyakkuz ilan etmiş durumda. Yarın tesislere gelerek takıma moral organizasyonu düzenleyecek olan taraftarlar, maçın biletlerine de yoğun ilgi gösteriyorlar.
 
Maç saatine kadar tüm biletleri tüketmesi beklenen sarı lacivertli taraftarların uzun bir aradan sonra Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunu tamamen doldurmaları bekleniyor.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe

Fb haberleri

Canlı maç izle