Kartal'ın derbide sürprizi var!

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda yenerek tur için büyük avantaj elde eden Fenerbahçe ara vermeden Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı. 
 
Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın derbi maçı için on bir planları henüz netleşmezken, Diego Ribas'ın Mersin İdmanyurdu maçında gösterdiği performans planlarda değişiklik yapılmasına neden oldu. 
 
Mersin İdmanyurdu maçında attığı golle dikkat çeken Brezilyalı futbolcuyu Galatasaray derbisinde on birde oynatmayı planlayan İsmail Kartal'ın maç sonrası oyuncularına da gösterdikleri performans için teşekkür ettikleri öğrenildi. 
 
Diego'nun Galatasaray derbisinde Emre Belözoğlu ile yan yana oynaması beklenirken, İsmail Kartal'ın defansta Bruno Alves - Egemen ikilisine görev vereceği belirtiliyor. 
 
Orta sahada Diego ve Emre'nin yanı sıra Mehmet Topal'la üçleyerek topun kontrolunun takımında kalmasını planlayan İsmail Kartal'ın forvet üçlüsü ise değişmeyecek. 
 
Mersin'e götürmediği Emenike'ye özel program veren İsmail Kartal'ın nijeryalı futbolcunun bu derbide ayrı bir performans göstermesini istiyor. 
 
Fenerbahçe'nin derbi maçı hazırlıkları devam ederken sarı lacivertli taraftarların maçtan bir gün önce son antrenmana giderek futbolculara moral vereceği bildirildi. 
 
Fenerbahçe yönetiminin de son antrenmana giderek takıma moral vermeyi planladığı öğrenildi. 
 
Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray derbisi için biletlere yoğun ilgi gösterildiği ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerinin bu sezon ilk kez dolması bekleniyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe

Fb haberleri

Canlı maç izle