Kartal'ın Bursa'ya sürprizi var

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Bursaspor ile oynanacak Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi şampiyonluk hesapları yapmak yasaklandı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oyuncularına sarı lacivertlilerin yer aldıkları her turnuvada kupayı hedeflediklerini ve Türkiye Kupasının da şampiyonluk kadar önemli olduğunu söylediği öğrenildi.

Kartal'ın deplasmanda alınan 2-1 lik galibiyete rağmen Bursaspor'un ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduğunun altını çizdiği ve işlerinin kolay olmadığını futbolculara ifade ettiği belirlendi.

Rakibin skora ihtiyacı olduğu için aceleci bir futbola ihtiyaçları olmadığını açıklayan İsmail Kartal'ın, Bursa daki maçta olduğu gibi önce durdurup sonra vurmanın planlarını yaptığı gelen haberler arasında.

Bu noktada son iki haftadır kadroya almadığı Emenike'yi Bursaspor karşısında sahaya sürecek olan Kartal'ın, Nijeryalının sürati ile istedikleri sonucu alacaklarını düşündüğü bildirildi.

Bursaspor maçına önem veren İsmail Kartal'ın sahaya as futbolculardan oluşan bir kadro süreceği sadece sakatlığı bulunan Kaptan Emre Belözoğlu'nu dinlendireceği öğrenildi.

Fenerbahçeli taraftarların da ligin ve kupanın final periyodundan takımın yanında olmak için harekete geçtikleri ve Bursaspor maçının biletlerine talebin yüksek olduğu gelen haberler arasında.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe