Kartal'ın acelesi var!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Gökhan Töre ile yeni on numara ve sağ bek transferinde gündemindeki isimlere yarın gece yarısına kadar imza attırmayı hedefliyor.

Beşiktaş, Gökhan Töre ile gündemindeki 4 isim arasından kadrosuna katacağı futbolcularla perşembe gece yarısına kadar anlaşarak imza atmak için uğraş veriyor.

Geçen sezondan ortasında Cenk Tosun ile anlaşan, ardından Senegalli Demba Ba'yı kadrosuna katan Beşiktaş, yeni transferlerini Feyenoord maçı için UEFA'ya vereceği listeye yetiştirmek istiyor.

30 Temmuz'da Feyenoord ile Hollanda'da Şampiyonlar ligi 3. ön eleme ilk maçına çıkacak Beşiktaş, bu turda kullanacağı kadrodaki futbolcuların listesini 25 Temmuz saat 01'e kadar UEFA'ya bildirmek zorunda.

Gökhan Töre için Rubin Kazan ile yapılan anlaşmanın resmiyete dönüşmesini bekleyen siyah beyazlılar, on numara konusunda Arjantinli Manuel Lanzini'nin transferi üzerine odaklandı. Beşiktaşlı yöneticiler, River Plate ile Lanzini'nin transferi konusundaki son pürüzlerin ortadan kalkdırmaya çalışıyor.

River Plate Teknik Direktörü Marcelo Gallardo da Arjantin basınına "Lanzini ve Balanta büyük ihtimalle takımdan ayrılacak. İyi teklifler var. Teofilo'nun da ayrılması gündemde. Takımdan ayrılacak isimlerin ardından güç kaybı yaşayacağız" açıklaması yaptı.

Lanzini'de yaşanabilecek herhangi bir soruna karşı siyşah beyazlılar Kosta Rikalı Bryan Ruiz'in transferi konusunda da girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş, sağ bek konusunda da Yunan Loukas Vyntra ile Norveçli martin Linnes için temaslarda bulunuyor. Siyah beyazlılar özellikle geçen sezon İspanya'nın Levante takımında forma giyen Vyntra transferini sonuçlandırma noktasına geldi. 33 yaşındaki Vyntra'nın sağ bek ve stoper yanında sol bekte de görev yapabiliyor olması siyah beyazlıların tercihinde önemli rol oynadı.

Bu arada beşiktaş, Vyntra'nın alternatifi olarak 22 yaşındaki Molde'de forma giyen Norveçli Martin Linnes ile de görüşmelerini sürdürüyor.