Kartal'ın 10 numarası geliyor


Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan iyi bir on numara transferi konusunda Bryan Ruiz ile prensipte anlaştı. 

Siyah beyazlılar, 28 yaşındaki Kosta Rikalı futbolcunun transferi konusunda Fulham ile de pürüzleri ortadan kaldırdı, ancak teknik direktör Slaven Biliç'in Manuel Lanzini ısrarı nedeniyle, son adımı atmak için bekliyor. 

Teknik direktör Biliç, Lanzini'nin daha genç ve ilk tercihi olduğunu belirttip Arantinli futbolcunun transferini istedi. 

Daha önce River Plate ile Lanzini konusunda uzun süren pazarlıklar yapan ve sözlü olarak anlaşan Beşiktaş, Arjantin kulübünün fiyat artırmasıyla bu transferi beklemeye almıştı. 

Ancak, Biliç'in Lanzini ısrarı üzerine, Arjantinli futbolcunun fiyatının düşmesi ihtimalini göz önüne alan Beşiktaş bu kez Ruiz transferini beklemeye aldı. 

Beşiktaş'tan imza atmak için haber bekleyen Ruiz, kendisine davet gönderilmesi halinde İstanbul'a gelerek imza atacak. 
Bu arada Beşiktaş, Feyenoord maçının hazırlıklarını Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. antrenmanı Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi. Mete Vardar, antrenman öncesi takım bayramlaştı ve yeni sezonun hayırlı olması için kurban kesildi. Antrenmana tedavi olan Ömer Şişmanoğlu, Cenk Gönen ve Veli Kavlak katılmadı. Uğur Boral bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayan Beşiktaş, yarın özel uçakla Hollanda'ya gidecek. Beşiktaş, Feyenoord ile carşamba günü Hollanda'da Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme tur ilk maçına çıkacak ve mücadele Digitürk'ten ekrana gelecek. Hollanda'dan maç önü, maç sonrası yayınlar ve çok özel röportajlarla; Feyenoord - Beşiktaş karşılaşması 30 Temmuz Çarşamba saat 21'de, İZLE-ÖDE SİSTEMİ İLE Digiturk 203 nolu Salon 3 ve 399 nolu Salon 3 HD kanalında olacak. 

Öte yandan Beşiktaş'ın 6 Ağustos'ta Feyenoord ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri de satışa çıktı. passolig kartı bulunan taraftarlar biletleri passolig web adresinden alabiliyor. Passolig kartı bulunmayan taraftarlar ise 30 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden kağıt biletlerini satın alabilecek.