Kartal'ı hırslandıran ihtimal: Liverpool

Kartal'ı hırslandıran ihtimal: Liverpool
Beşiktaş, bugün UEFA Avrupa Ligi'ndeki kritik bir maça çıkacak… Siyah-Beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İngiliz Tottenham ile karşılaşacak. Ama Beşiktaş camiası ve taraftarı şimdiden ikinci turdaki rakibini belirledi: Liverpool…

İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında önceki gün Basel ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne kaldı. Liverpool, grubunda beş puan toplayabildiği için ikinci torbadan kura çekimine girecek. Siyah-Beyazlı taraftarlar, 2007 yılında yaşanan kötü skor nedeniyle Liverpool'u rakip olarak istiyor.

INFANTİNO BU SEFER GÜZEL KURA ÇEK
Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş camiası, bu kurayı "Hesap vakti" olarak görüyor...

15 Aralık Pazartesi günü Nyon'da çekilecek kurada UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun elinde 'Liverpool' yazı görmek isteyen Siyah-Beyazlı taraftarlar, şimdiden Liverpool'un twitter hesabını tweet yağmuruna tuttu… Taraftarlar, "Sen gel bize Liverpool. Hesabı kapatma vakti geldi" tweetleri attı. Bazı yöneticilerin de Tottenham maçından zaferle çıkılması halinde Liverpool'u ikinci turda istediği öğrenildi.

ARSENAL-TOTTENHAM'I SAHADA EZDİK
Yöneticiler, ikinci turda bir İngiliz ekibinin gelmesinden yana. Bunun nedeni İngiliz ekipleri ile oynanan maçlar…

Siyah-Beyazlılar, sezon başında Şampiyonlar Ligi eleme maçında G.Saray'ı iki maçta da yenen Arsenal'i ezmesine rağmen turu bir golle kaybetmişti. Grupta Tottenham ile deplasmanda oynanan ilk maçta da Beşiktaş, rakibine top göstermişti. Demba Ba'nın penaltı golü ile maç 1-1 berabere bitmişti. Yöneticiler, bu üç maç nedeniyle Liverpool'a sıcak bakılıyor.

Kaynak: Akşam

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş