Kartal'dan son teklif

Video yükleniyor...

Beşiktaş son teklifini yaptığı Gökhan Töre'den yanıt beklerken, 10 numara transferi için gişimlere devam ediliyor.

Beşiktaş'ta gözler Gökhan Töre ve genç futbolcunun siyah beyazlı kulübün yaptığı son teklife vereceği yanıta çevrildi.

Cuma günü Gökhan'ın bonservisini elinde bulunduran Rusya'nın Rubin Kazan takımı ile 4 milyon euro karşılığı el sıkışan siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, bu kez genç futbolcu ile görüştü.

Daha önce Beşiktaş'tan sezonluk 2.5 milyon euro isteyen Gökhan'a, başkan fikret orman, sezonluk 1 milyon 300 bin euro teklif etti ve bunun üzerine çıkamayacaklarını söyledi.

Başkan Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün bu teklifini kabul etmeyen Gökhan için başka bir teklifleri olmayacağını belirtirken, genç futbolcuya düşünmesi için bir iki gün süre verildi.

Siyah beyazlı yönetim, 10 numara transferinde ise Arjantinli Manuel Lanzini için salı günü bir kez daha girişimde bulunacak. River Plate'e yaptıkları bonservis ücreti teklifini 5.5 milyon euroya çıkaran ve ilk etapta olur yanıtı alan siyah beyazlılar, Arjantin kulübünün bir türlü gerekli imzayı vermemesi üzerine yeniden masaya oturacak.

Bu arada Lanzini'nin transferinin sonuçlanmaması ihtimaline karşılık bonservisi fulham'da olan Kosta Rikalı Bryan Ruiz için de temaslara başlandı. Siyah beyazlı kulüp yöneticileri, İngiltere'de Ruiz için Fulham ile Alman Marko Marin için de Chelsea ile görüşmeler sürdürülüyor.