Kartal'dan misilleme harekatı

Kartal'dan misilleme harekatı
Beşiktaş, 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin’e giden Demba Ba’nın boşluğunu doldurmak için yoğun çaba harcıyor. Siyah-beyazlı yönetimin golcü transferinde tercihini yaptığı ve Demba Ba gibi Chelsea’de top koşturan Loic Remy’nin transfer edilmesine karar verdiği belirlendi.

Kartal’ın, İngiliz devinde düzenli forma giyme şansı bulamayan Remy’yi renklerine bağlamak için başlatılan çalışmalara hız verdiği öğrenildi. Kafa toplarına hakim ve hücum bölgesinde top tutabilen bir forvet isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in de 28 yaşındaki tecrübeli futbolcunun transferini onayladığı ifade edildi.

Loic Remy’yi kadrosuna katmaya kararlı olan Beşiktaş’ın kısa süre içinde İngiltere’ye çıkarma yapacağı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Chelsea ile yapılacak zirvede Fransız golcü için resmi teklifte bulunacak. Bonservis bedeli yaklaşık 10-12 milyon euro olan Remy’nin kiralanmasının da gündemde olduğu ve siyah-beyazlıların bu formüle de çok sıcak baktıkları aktarıldı.

Bu arada stoper transferinde Rhodolfo ile Douglas arasında kalan Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğiyle Rhodolfo’da karar kıldı. Douglas’ı veto eden Güneş’in, Rhodolfo’yu liste başına yazdığı ve transfer edilmesini istediği vurgulandı. Gremio Kulübü ile 3 milyon euro bonservis karşılığında el sıkışan siyah-beyazlı yönetimin kısa süre içinde bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş