Kartal'dan iki isme özel tebrik!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Bursaspor maçında yaşadıkları acıya rağmen son düdüğe kadar sahada kalan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a maç sonu özel olarak teşekkür ettiği öğrenildi.

Kartal'ın ilk olarak kasığındaki zar yırtığına rağmen maça iğneyle çıkan ve maç sonrası soyunma odasında çektiği ağrıların dindirmek için yeniden iğne olmak zorunda kalan Gökhan Gönül ile görüştüğü ve özverisi nedeniyle örnek bir futbolcu olduğunu söylediği bildirildi.

Maçın ilk yarısında boynunun üzerine çok kötü ve ters bir biçimde düşen ancak buna rağmen takım arkadaşlarını yanlız bırakmayan Mehmet Topal'da İsmail Hoca'dan övgü alan bir diğer isim oldu.

Maç boyunca boynunu tutarak oynayan ve karşılaşma sonrası apar topar hastaneye tomografiye giden Mehmet Topal'ın kontrol amaçlı bir kez daha tomografisi çekildi.

Bu tür vakalarda  rutin olarak 8 saat sonrası durum tesbiti için bir kez daha MR ve tomografi çekilmesinin zaruri olduğu, Mehmet Topal'ın kontrol amaçlı çekilen beyin MR'ı ve tomografisinde herhangi bir kanama ve sıkıntılı bir durum saptanmadığı açıklandı.

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün haftasonu oynanacak Eskişehirspor maçına kadar hazır hale gelecekleri bildirildi.

Sarı Lacivertlilerde ön adalesinde kısmi yırtık tespit edilen ve sahalardan 2 hafta uzak kalması beklenen Diego Ribas'ın da tedavisine başlanırken, Brezilyalı yıldızı'ın yerine cumartesi günkü maçta Kaptan Emre Belözoğlu'nun forma giymesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe