Kartal'dan Emenike'ye özel terapi! Rize maçında oynayacak mı?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, bir yandan milli maç arasının ardından Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor'un analizlerini yapıyor, bir yandan da son haftalarda istenilen performansı gösteremeyen golcüler konusunda çözüm arıyor.

ligde kalan 9 maçtan da galibiyetle ayrılarak rakiplerin yaşayacağı kayıplarla şampiyonluğa ulaşma hesapları yapan sarı lacivertli takımın teknik patronu, Çaykur Rizespor'un maçlarını izleyerek rakibin zayıf ve güçlü yanlarının mercek altına aldı. Rakibin analizine göre oyun kurgusunu ve onbirini şekillendirecek İsmail Kartal, futbolcularına da çarşamba gününe kadar yükleme antrenmanı yaptıracak.

Pazar gününü izinli geçiren futbolcular haftanın ilk gününden itibaren hazırlıklara yeniden başlarken, Kartal, çarşamba günü milli takımlardan dönecek futbolcularıyla taktik provalara geçecek.

Beşiktaş derbisinde krize yol açan Emmanuel Emenike ile özel görüşmeler yaparak geçirdiği sıkıntılı süreci atlatmasına yardımcı olup onu yeniden takıma kazandırmaya çalışan Kartal, Nijeryalı futbolcuya Rize'de forma verip vermeme konusunda ise kararsız. Emenike'nin çalışmalardaki performansı yanında ruh halini de değerlendirecek olan Kartal, Nijeryalı futbolcu konusunda son kararı hafta boyunca sergileyeceği görüntüye göre verecek.

Son haftalarda gol yollarında istenilen performansı gösteremeyen golcüleriyle de yakından ilgilenen Kartal, futbolcularına özel çalışmalar yaptırmaya hazırlanıyor.

Bu arada tedavilerine yoğun şekilde devam edilen Raul Meireles'in Çaykur Rizespor maçında forma giymesi beklenirken, Dirk Kuyt'ın takımda yer alamayacak.