Kartal'da transfer harekatı başladı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, özellikle sağ bek ve orta saha transferine ihtiyaç duyduğunu tekrarlayınca, siyah beyazlı yönetim devre arasında bu iki transferi mutlaka gerçekleştirmek için harekete geçti.

Sağ bek transferinde Martin Linnes konusunda daha önce olumlu adımlar atan ve 23 yaşındaki
Norveçli futbolcunun transferini ara transfer dönemine bırakan Beşiktaş,Biliç'in ısrarı üzerine orta saha transferi için de Norveç'in yolunu tuttu.

Başkan Fikret Orman ile dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, cumartesi günü Norveç'te Molde'nin Bodo Glimt ile oynadığı ve 2-1 kazandığı lig maçını izledi.

Başkan Orman ile yönetici Torunoğulları, Linnes'in formasını giydiği Molde'nin orta sahasında oynayan Harmeet Singh'tı da yakın takibe aldı. Singh, Molde'nin galibiyet golünü ağlara gönderirken, başkan Fikret Orman ile Erdal Torunoğulları, 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusunun performansından oldukça memnun kaldı.

Siyah beyazlıların, Linnes ile birlikte daha önce Valerenga ve Feyenoord forması da giyen Singh'ın transferini devre arasında gerçekleştirmek için temaslara başladığı öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş'ta perşembe günü Tottenham ile oynanacak Avrupa Ligi grup ilk maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yapılan çalışma ile sürdürüldü. Antrenmana bireysel çaışma yapan Mustafa Pektemek katılmadı.