Beşiktaş'tan transfer harekatı başladı! İşte gündemdeki isimler

Video yükleniyor...

Beşiktaş yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların transferde önceliği sağ bek, stoper, sol bek, sol açık ve forvet olmak üzere 5 mevki üzerine kurulu.

Siyah beyazlılar, geçen yıl olduğu gibi transferde alternatifli bir liste oluşturarak harekete geçti. Gündeme aldığı isimlerle bir bir temaslara başlayan Beşiktaş yönetiminin basına yansıyan ilk yabancı ismi ise Sebastian Pödl oldu.

Savunma bloğunda sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Tomas Sivok'tan bu sezon istediği verimi alamayan Beşiktaş'ta Çek savunma oyuncusuyla lig maratonunun tamamlanması ardından yolların ayrılması bekleniyor.

Sivok'un yerine gündeme gelen isimler arasında ise Werder Bremen forması giyen Sebastian Prödl yer alıyor. Almanya'nın Bild gazetesi Beşiktaş'ın, Werder Bremen ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Avusturyalı Sebastian Prödl ile 3 yıllığına anlaştığını belirtti. Siyah beyazlı yönetim bonservis bedeli ödemeyeceği 27 yaşındaki stoper yanında, gündemdeki diğer isimler için beklemeye geçti.

Beşiktaş, temas halinde olduğu Chelsea, Arsenal ve Manchester United'ı da yakın takipte tutuyor. İngiliz kulüpleriyle sürekli görüşen Beşiktaş yönetimi, listesindeki isimler konusunda bu kulüplerin izleyeceği yolun netleşmesini bekliyor.

Bu arada Beşiktaş ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği'nin birlikte vakıf kurma kararı, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Sitesi'nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu ve imzalar atıldı.