Kartal'da tarihe geçen gelir!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın ardından Atınç Nukan'ın da kulübe para kazandırarak takımdan ayrılması bekleniyor. Günlerdir Bundesliga 2'den Red Bull Leipzig'in ilgilendiği Atınç düşünmek için kulüpten süre istemişti. Kararını veren genç oyuncunun kariyerine Almanya'da devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Bu transferle birlikte Beşiktaş'ın kasasına 5'i peşin olmak üzere 6 Milyon Euro girecek. Genç oyuncu Alman ekibine 5 yıllık imza atacak. 2010'da profesyonel olan Atınç, geçtiğimiz sezon Slaven Bilic yönetiminde toplam 17 maça çıkmıştı.

Beşiktaş, Demba Ba'nın Shanghai kulübüne transfer olduğunu da resmen duyurdu...

Kulüpten Borsa'ya gönderilen açıklamada; " Futbolcumuz Demba Ba'nın Shanghai Greenland Shensua FC kulübüne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Shanghai Greenland Shensua FC tarafından Şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 13 Milyon Avro ödenecektir. " denildi.

Sadece Demba Ba ve Atınç Nukan'ın satışından yaklaşık 20 Milyon Euro kazanacak olan Beşiktaş, transfer döneminde kadrosuna katacağı isimlerle de kolayca sözleşme yapabilecek. Stat inşaatının da tüm hızıyla devam ettiği göz önünde bulundurulursa Beşiktaş takımdan ayrılan bu iki isimle birlikte adeta rahat bir nefes alacak.

Beşiktaş transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, yönetim hem gelen tekliflerde hem de alınacak oyuncularda hata yapmak istemiyor.

Yöneticiler Demba Ba örneğinde olduğu gibi her transferin gidişinde takıma gelir elde getirmesini hesaba katarak adımlar atıyor.

Beşiktaş'ta, Ersan Gülüm'ün Çin'e transferinin zor olduğu belirtildi. Ersan Gülüm'ün Çin'de yabancı statüsünde oynamamasının büyük avantaj olduğu belirtilirken, tecrübeli futbolcunun yeni bir kulüpten daha teklif aldığı ve kendi fiyatını ilettikten sonra gelecek yanıtları beklediği bildirildi.

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, siyah beyazlı renklere gönül vermiş ünlü isimler ve basın mensupları için iftar yemeği düzenledi.. İftarda Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Hakan Özköse, Erdal Torunoğulları ve Yalçın Kaya Yılmaz da yer aldı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş