Kartal'da rota Avrupa

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Kasımpaşa karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürürken, teknik direktör Slaven biliç, sahada istediklerini yerine getiren futbolcularına teşekkür edip her birini kutladı.

Hırvat teknik adam, oynanan oyundan memnun olduğunu belirtirken, futbolcularından perşembe günü Asteras Tripolis ile oynanacak Avrupa Ligi maçında da mücadeleci ve hırslı oyunlarını sürdürmelerini istedi.

20 puanla son 6 sezonun en iYi ilk 10 haftalık performansını sergileyen siyah beyazlı takımda Biliç, futbolcularına artık Kasımpaşa maçını unutup, Yunan takımı ile oynanacakları maça motive olmalarını söyledi.

Hırvat teknik adam, Asteras Tripolis ile oynanacak maçta kadroda rotasyon yapmaya hazırlanıyor. Biliç'in savunmaya Süper Lig'deki cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayan Pedro Franco'yu Necip'in yerine yeniden savunmanın göbeğine monte edeceği öğrenildi. Hırvat teknik adamın bazı futbolcuları dinlendirerek, yine Kasımpaşa maçında yedek soyunan Olcay ile Oğuzhan'ı ilk onbirde sahaya sürmesi bekleniyor.

Bu arada siyah beyazlı takımın Avrupa Ligi C Grubu'nda Asteras Tripolis ile 27 Kasım Perşembe günü Yunanistan'da oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves'in yöneteceği açıklandı. Tripoli Arkadia şehrindeki Theodoros Kolokotronis Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmada Jorge Neves'in yardımcılıklarını Barbosa Tavares ve Carvalho Mesquita yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Albino Godinho, ilave yardımcı hakemleri ise Artur Manuel Ribeiro ve Marco Bruno Santos olacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Canlı skor

Puan durumu

Beşiktaş