Kartal'da krediler tükendi!

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalarak büyük çoşku yaşayan Beşiktaş'ta, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor yenilgisinin ardından Balıkesirspor karşısında iki kez öne geçilmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsü var. 
 
2 haftada 5 puan kaybeden siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Biliç, karşılaşma sonrası futbolcularını kötü oyun nedeniyle eleştirirken yaptığı konuşmada, onların durumunu da anladığını ve konsantrasyon sorunu yaşadıklarını söyledi. 
 
Yoğun maç trafiği içinde, Avrupa Ligi'nde yaşadıkları sevincin ardından futbolcularının ligdeki maça yorgun ve düşük motivasyonla çıkmalarını anlayabildiğine değinen Hırvat teknik adam, "Takım olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Liverpool maçı sonrası yaşadığınız motivasyon kaybını anlayışla karşılıyorum. Ancak bundan sonra Süper lig'de de kayıplara tahammül olmayan bir döneme giriyoruz. Süper Lig bizim asıl hedefimiz, bu yolda artık kayıp yaşamamalıyız. Kalan maçlarımızda kayıp yaşamadan şampiyonluk yolunda ilerlememiz gerekiyor. Artık kayıpların telafisi olmayan bir döneme giriyoruz" dedi. 
 
Biliç, futbolcularına geçirdikleri yoğun hafta sonrası dinlenmelerine imkan sağlamak için 2 gün izin verdi. Siyah beyazlılar Medicana Sivasspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinin hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak. 
 
Bu arada siyah beyazlı takımın Balıkesirspor maçının son dakikalarında sakatlanan kalecisi Cenk Gönen'den iyi haber geldi. 
 
Göğsüne aldığı darbe sonrası ağrıları nedeniyle kaburgasında kırık veya çatlak şüphesiyle kontrollerden geçirilen genç file bekçisinin durumunun endişe edilecek düzeyde olmadığı belirtildi. Cenk'in göğsünde sadece ezilme olduğu belirlendi.