Kartal'da imza şov!

Video yükleniyor...

7 yabancı futbolcusu ile yollarını ayıran Beşiktaş, sadece iki yeni yabancı kadrosuna kattı. Siyah beyazlı kulüp, sezonun 5 transferi için perşembe günü imza töreni düzenleyecek.

Geçen sezon kadrosunda yer alan 13 futbolcu ile yollarını ayıran Beşiktaş, transferde 3'ü yeni, 5 ismi renklerine bağlarken, sağ bek ile stoper takviyeleri Spor Toto Süper Lig'in devre arası transfer dönemine kaldı.

Transferin son gününde teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarla istediği orta saha transferini Arjantinli Jose Sosa ile çözen Beşiktaş, sağ bek transferinde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Martin Linnes için devre arasını bekleyecek.

22 yaşındaki genç futbolcunun formasını giydiği Molde'nin, Norveç Ligi'nde şampiyonluğu kovalaması nedeniyle bu transfer konusunda ağırdan almasıyla Linnes'in transferinin ülke liginde sezonun sonuçlanmasına kaldığı öğrenildi. Linnes ile prensipte anlaşan Beşiktaş'ın ara transfer döneminin başlamasıyla Norveçli futbolcuyu da renklerine katacağı ifade ediliyor.

Fernandes, Almeida, Escude, Jones, Dany, Holosko, Eneramo olmak üzere 7 yabancısı ile yollarını ayıran Beşiktaş, geçen sezon kadrosunda kiralık bulunan Ramon Motta'nın bonservisini alırken, Senegalli Demba Ba ve Jose Sosa ile yeni sezonda kadrosuna iki yeni yabancı kattı. Yine geçen sezon kiralık oynayan Gökhan Töre'nin bonservisini alan siyah beyazlılar, geçen sezonun devre arasında anlaştığı Cenk Tosun'un da kadroya dahil olmasıyla, transfer dönemini renklerine kattığı  5 futbolcu ile kapamış oldu. Beşiktaş, Gökhan, Cenk, Motta, Demba Ba ve Sosa için perşembe günü bir imza töreni düzenleyecek.

Beşiktaş'ın geçen sezon kadrosunda 11 yabancı futbolcu bulunuyordu. 5+3+1 yabancı kuralının uygulanacağı bu sezon, Beşiktaş'ın kadrosundaki yabancı sayısı, Pedro Franco, Tomas Sivok, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Jose Sosa ve Demba ba ile 6 oldu.

Teknik direktör Slaven Biliç'in oyun planında hangi yabancıyı keseceği ve nasıl bir onbirde Sosa'ya kadroda yer açacağı merakla bekleniyor.

Geçen sezon kadrosundaki 31 futbolcuya rağmen zaman zaman yaşanan sakatlıklarla sıkıntılı süreçler yaşayan Beşiktaş'ın, üç kulvarda mücadele edeceği bu sezon kadrosunda 21 futbolcu bulunuyor.