Kartal'da büyük hesaplar!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta futbol takımı Sivasspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinin hazırlıklarını sürdürürken, yönetim de transfer çalışmalarına hız verdi.
 
Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, futbol genel direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Biliç'in görüşleri doğrultusunda transfer politikasını büyük ölçüde şekillendirdi.
 
Daha önce yeni sezon için Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta yerli transferi yapılması düşünülmüyor ve sadece 4 yabancı ile takımın kadrosunun takviye edilmesi planlanıyor.
 
İyi bir 10 numara, santrfor, stoper ve sağ bek almayı düşünen siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'dan temaslara başlamasını istedi. Bu doğrultuda Erdal Torunoğulları, yarın Avrupa seferine çıkacak ve gündemdeki isimlerle görüşecek.
 
Joleon Lescott, Aaron Hunt, Bafetimbi Gomis gibi isimlerle daha önce görüşen ve prensipte anlaşan siyah beyazlı kulüpte yeni isimlerle de temas kurulacak.
 
Bu arada geçen hafta İngiltere'de Samuel Etoo'nun transferi konusunda görüşülen menajerin de bir kaç gün içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.
 
Beşiktaş'ta ligde pazar günü oynanacak Sivasspor maçında ise 8 futbolcu forma giyemeyecek. Teknik direktör Slaven Biliç, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle kadro konusunda sıkıntı yaşarken, siyah beyazlı takımın sahaya Tolga, Serdar, Franco, Dany, Uğur, Atiba Necip, Oğuzhan, Olcay, Mustafa, Almeida onbiri ile çıkması bekleniyor.