Kartal'a müjde üzerine müjde!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Veli Kavlak ve Cenk Gönen sevinci yaşanıyor.
 
Siyah beyazlılarda sakatlıkları nedeniyle yaklaşık 3 haftadır forma giyemeyen Veli Kavlak ve Cenk Gönen'in ağrılarının geçtiği ve pazartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçında forma giyecekleri öğrenildi. Cenk Gönen ve Veli Kavlak'ın yarın takımla birlikte antrenmana çıkacağı belirtildi.
 
Bu arada son Kasımpaşa maçında birlikte iyi performanslar gösteren Mustafa Pektemek ve Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic'ten tam not alırken, bu karşılaşmada sonradan da olsa oyuna dahil olamayan Cenk Tosun, Hırvat teknik adamın kapısını çaldı.
 
Slaven Biliç ile görüşen Cenk'in "Hocam ben hazırım, ister ilk 11, ister oyunun gidişatına göre beni değerlendirebilirsiniz. Çok çalışıyorum ve formayı bekliyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. 
 
Teknik direktör Biliç, futbolcularına sürekli kalan 7 maçı firesiz geçmeleri için ellerinden geleni yapmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Hırvat teknik adam; yarışta avantajı az da olsa rakiplerine kaptırdıklarını ancak tüm maçlarını kazanarak üzerlerine düşen görevi yapmaları gerektiğini belirtiyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş