Kartal ve Chelsea'nin pazarlığı kızıştı

Video yükleniyor...

Gençlerbirliği'nden Dusko Tosic ve Hoffenheim'dan Andreas Beck imzalarının ardından sessizliğe bürünen Beşiktaş'ta Çin'e transfer olan Demba Ba'nın bonservis bedeli kulübe ulaştı. 13 milyon euro'luk geliri resmen kasasına koyan Siyah-Beyazlılar bu parayla öncelik verdiği stoper transferini çok kısa süre içinde bitirecek.

Beşiktaş'ta stoper adayları ikiye indirildi. Gremio'lu Rhodolfo ve Dinamo Moskova'dan Douglos arasında karar verilecek.

Başkan Fikret Orman bizzat, Moskova'ya giderek Dinamo Moskova yetkileriyle yaptığı pazarlıklar sonucunda Douglos konusunda anlaşmaya varmıştı.

Rhodolfo için ise transfer komitesi Brezilya'da yaptığı görüşmelerin ardından Türkiye'ye dönmüş ve anlaşmanın şartlarını teknik direktör Şenol Güneş'e sunmuştu.

Şenol Güneş de iki oyuncunun tüm teknik verilerini ve maç kasetlerini inceledi. Yönetime, Rhodolfo transferinin daha uygun olacağının raporunu sundu. Ancak Şenol Güneş'in kafasındaki tek soru işareti 28 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusunun hiç yurt dışı deneyimi bulunmayışı. Kariyerinin tamamını ülkesi Brezilya'da geçiren Rhodolfo'nun olası transferi halinde uyum sürecinin kısa sürede atlatılabilmesi için çaba sarfedilecek.

Hücum hattı için ise gözler yine Londra'da. Beşiktaş, Demba Ba'nın boşluğunu yine Chelsea'den doldurmayı hedefliyor. Maviler'in Fransız golcüsü Loic Remy'yi renklerine bağlamak için yoğun uğraş veriyor. Oyuncuyla anlaşmaya varan Beşiktaş, Chelsea'nin Remy'nin ikinci satışından pay istemesi karşısında görüşmelerde tıkandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş