Kartal taarruza geçti!.. Transfer!..

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, Çaykur rizespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup maçında sakatlıklar nedeniyle forvette Furkan Yaman'a görev vermeyi planlarken, hafta sonu için de alternatifler üzerinde duruyor.

Bu sezon Avrupa Ligi ve kupada toplam 27 dakika şans verdiği genç takımdan Furkan Yaman'ı Çaykur Rizespor maçındaki performansına göre Akhisar Belediyespor maçında da değerlendirebilecek Biliç, forvet için Kerim Frei, Olcay Şahan ve Gökhan Töre isimleri üzerinde de duruyor. Biliç'in bu üçlüden birini de Akhisar Belediyespor karşısında sahaya sürebileceği öğrenildi.

Süper Lig, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda da başarıyla yoluna devam eden siyah beyazlı takım kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başından beri sağ beke yapılacak takviye için arayışlarını ve temaslarına devam eden Beşiktaş, daha önce prensip anlaşmlasına vardığı Norveçli Martin Linnes'in ardından Uruguaylı Maxi Pereira'yı da yakın takibe aldı.

Portekiz'in Benfica kulübünde forma giyen  30 yaşındaki Peirera ile yapılan ön görüşmede, Uruguaylı futbolcunun Beşiktaş'a transferine sıcak baktığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde Portekize giderek, sezon sonuna kadar Benfica ile sözleşmesi olan Uruguaylı futbolcu ve kulübü ile görüşeceği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş Yönetimi, yoğun maç trafiği nedeniyle yorucu seyahatler ve prestij amacıyla gelecek sene bir otobüs ile bir uçak almayı planlıyor. Böylece kulüpteki otobüs sayısı da ikiye çıkmış olacak. Bir otobüs takımı havalimanına götürecek. beşiktaş uçağı ile deplasmana gidecek siyah beyazlı takım, ineceği havalimanında kendisini karşılaşacak diğer takım otobüsü ile konaklayacağı tesise geçecek.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş