Kartal muradına erdi

Video yükleniyor...

Geçen sezon kiralık olarak oynayan Gökhan Töre'nin transferi için uzun süre uğraş veren  Beşiktaş, Rubin Kazan ile anlaşma sağladı.  

Rus Kulübü ile 4 milyon euro karşılığında el sıkışan Siyah Beyazlılar, Gökhan Töre'nin alacağı ücretle ilgili Milli Futbolcu'nun menajeri ile görüşmelerini sürdürüyor. Gökhan Töre'nin yıllık 2 milyon Euro istediği, ancak yöneticilerin milli futbolcuyu 1 milyon Euro'ya ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Yıllık ücreti konusunda anlaşma zemini arayan Siyah Beyazlı yöneticilerin Gökhan Töre'ye  ''Biz en zor zamanlarında sana sahip çıktık ve seni koruduk. Seni takıma kazandırmak için seferber olduk. Takım içinde belirlediğimiz fiyatların dışına çıkmamız mümkün değil, bu yüzden bizim istediğimiz rakamlara inmelisin" dediği öğrenildi. Siyah Beyazlı yöneticiler, hafta başına kadar Gökhan Töre ile anlaşarak yetenekli oyuncuyu İngiltere'deki kampa dahil etmek istiyor.

Gökhan Töre'de bu gelişmeler yaşanırken yapılacak diğer transferle ilgili bir araya gelen yönetim ve teknik direktör Slaven Biliç'in transferin yol haritası çizdiği öğrenildi. İlk tercih olan Gökhan Töre'de mutlu sona ulaşılırken Slaven Biliç'in 10 numara pozisyonu için Manuel Lanzini'yi mutlaka kadroda görmek istediği öğrenildi. River Plate'e Salı gününe kadar süre tanıyan Siyah Beyazlı yöneticiler, Lanzini'nin transfer edilememesi durumunda Marko Marin'in kiralanması gündeme alacak. Beşiktaş yönetimi, 10 numara pozisyonunu çözdükten sonra ise stoper arayışlarına girecek.