Kupa modasına Kartal da uydu

Kupa modasına Kartal da uydu


Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden 3. büyük Beşiktaş oldu.

Buca deplasmanına konuk olan siyah beyazlılar, sahadn 2-1 yenik ayrıldı ve elendi. yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maçın ilk yarısında etkili olamayan Beşiktaş karşısında 41. dakikada Umut ile öne geçen İzmir ekibi, ilk yarıyı da bu skorla önde tamamladı. 65. dakikada Beşiktaş, sonradan oyuna giren Ömer ile beraberliği sağladı. Ardından üstünlük sayısı için bastıran Beşiktaş, 78. dakikada yeni bir şok yaşadı. Ricketts harika bir golle ev sahibini öne geçirdi.

Maçı da bu skorla 2-1 kazanan Bucaspor, kupada yoluna devam ederken,  Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından kupaya veda eden 3. büyük oldu.


BUCASPOR-BEŞİKTAŞ: 2-1

STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20.30
HAKEM: Suat Arslanboğa

BUCASPOR:
Ömer Kahveci, Okan Alkan, Emre Balak (Dk. 22 Hakan Çinemre), Luiz Henrique, Emre Şahin, Berkay Samancı, Umut Gündoğan, Taylan Antalyalı, Mehmet İncebacak (Dk. 69 Zafer Çevik), Batuhan İşçiler, Atilla Yıldırım (Dk. 58 Ricketts)
EKNİK DİREKTÖR: Mustafa Bahadır

BEŞİKTAŞ:Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Escude, Franco, İsmail Köybaşı (Dk. 82 Motta), Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei Koyunlu (Dk. 62 Gökhan Töre), Holosko (Dk. 62 Ömer Şişmanoğlu), Eneramo

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

GOL: Dk. 41 Umut, Dk. 65 Ömer, Dk. 78 Rickets
SARI KARTLAR: Dk. 57 Mehmet İncebacak, Dk. 84 Berkay Samancı, Dk. 86 Okan Alkan, Dk. 90+2 Zafer Çevik (Bucaspor), Dk. 33 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)