Kartal gurbetçi avında!

Video yükleniyor...

Ara transfer dönemini sessiz geçiren Beşiktaş teknik direktör Tayfur Havutçu ile yeni sezona yönelik transfer çalışmalarında hızlı hareket ediyor.

Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile prensip anlaşmasına varan siyah beyazlı kulüp, Almanya'da forma giyen gurbetçi Alper Uludağ ile de el sıkıştı. 11 Aralık 1990'da Belçika'nın Heusten Zolder kentinde dünyaya gelen Almanya 2. Lig kulüplerinden Alemannia Aachen takımında forvet ve hücuma dönük orta saha olarak görev yapan Alper Uludağ, 21 Yaşaltı Milli Takımımızda da forma giyiyor.

Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun menajerlerin önerdiği İspanya Ligi takımlarından Racing Santender'de forma giyen Adrian Gonzalez Morales'i yakından izlediği öğrenildi. Daha önce Real Madrid B takımı ve Getafe'de forma giyen 23 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunun kasetlerini izleyen Tayfur Havutçu'nun sezon sonu sözleşmesi bitecek Adrian Gonzalez hakkındaki kararını önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi.

Bu arada Beşiktaşlı  İsmail Köyaşı'nı ise İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Blackburn Rovers'ın takibe aldığı öğrenildi. İngiliz kulübünün son altı aydır İsmail'i Fi Yapı İnönü Stadı'ndaki karşılaşmalarda bir temsilci yollayarak izlettirdiğine değinildi.

Beşiktaş, 14 Nisan cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı SporToto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçının hazırlıklarını sürdürürken, sakatlığı bulunan Simao Sabrosa'nın takımla çalışması yüzleri güldürdü.

Teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı geçen Simao yanında hastalığı nedeniyle pazartesi günkü çalışmada yer almayan Sidnei de katıldı.

Siyah beyazlı takımda sakatlığı bulunan ve Galatasaray maçında forma giyemeyecek kaleci Cenk Gönen'in tedavisine devam edildi.

Kısa ve tempolu koşularla başlayan antrenmanda pas ile uzun top çalışmaları yapan oyuncular, 2-2 ve 4-2 yapılan hücum-savunma çalışmaları gerçekleştirdi.