Kartal dakikaları sayıyor! Son dakika sürprizi yolda mı?

Video yükleniyor...

Beşiktaş transferin bitimine saatler kala yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. 

İlk olarak Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralayan siyah beyazlılarda transfer haberleri ard arda geldi. Defans için eski oyuncusu Atınç Nukan'ı da kiralık olarak kadrosuna katan siyah beyazlılar, son olarak da Gökhan İnler ile anlaşma sağladı. Siyah beyazlı kulübün yeni transferleri sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.  
 
Şu ana kadar kadrosuna Utku, Fabricio, Gökhan Gönül, Atınç, Adriano, Caner, Gökhan İnler, Oğuzhan Aydoğan, Talisca ve Vincent Aboubakar'ı katan Beşiktaş, kiralık sözleşmesi bitip takıma katılan Aras ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Marcelo'nun da bonservisini alarak toplam 12 transfere imza atmış oldu. 

Kadro planlamasını hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yarışmacı bir takım yapmak için kuran Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş, çalışmalara devam ediyor. 

Bu gece sona erecek transfer döneminde son saatlerinde yeni bir transferin olup olmayacağı merak konusu olurken, her an bir sürpriz olabileceği öğrenildi. 
 
Şenol Güneş milli takımlar için verilen arada yeni transferlerin form durumlarına bakarak onlar için özel programlar hazırlayacak. 

Cumartesi günü bir hazırlık maçı yaparak yeni oyuncuları izlemek isteyen Şenol Güneş, şampiyonlar liginde oynanacak İlk maç olan Benfica karşılaşmasına kadar tüm takımın aynı seviyede olmasını planlıyor. 

Sabah saatlerinde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan olan siyah beyazlılar, akşam sahada taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiriyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor? 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu