Kartal bombaları patlatıyor!

Kartal bombaları patlatıyor!
Dusko Tosic ve Andreas Beck’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, stoper ve sol açık transferinde de hareketli günler başladı.

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yaptığı son transferlerle yeni sezonda rekabetin çok daha çetin geçeceğini düşünen siyah-beyazlı yönetim, Rhodolfo ve Douglas ile birlikte sol açık Balazs Dzsudzsak’ı aynı anda kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Ukraynalı sol kanat oyuncusu Konoplyanka’nın, İspanyol ekibi Sevilla ile anlaşmasının ardından rotasını alternatif isimlere çeviren siyah-beyazlılar, Dinamo Moskova forması giyen Dszudzsak için gaza bastı.

Rusya’ya giden Başkan Fikret Orman, Dzsudzsak’ın yanı sıra yine Dinamo Moskova’da top koşturan Brezilyalı stoper Douglas’ın bonservisi için resmi girişinde bulundu. Avrupalı kulüplerden transfer teklifleri alan Ersan Gülüm, Pedro Franco ve Milosevic’den biriyle daha yollarını ayırma ihtimali bulunan Kartal’ın, iki yabancı stoperle savunmasını güçlendirmek istediği vurgulandı.

Altı ayı kaldı

Forvet transferi konusunda fazla aceleci davranmayan siyah-beyazlılar, sol açık Dzsudzsak’ın transferine öncelik verecek. Dinamo Moskova ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Macar futbolcunun transferinde ciddi bir sorun bulunmadığı ifade edidi. Dzsudzsak’ın imza parası talep ettiği öğrenildi. Yönetimin gelecek hafta Dzsudsak’ın yanı sıra en az bir stoperin transferini resmen bitirmesi ve Almanya kampına yetiştirmesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?