Kartal 10'nu arıyor!

Video yükleniyor...

Geçen sezonun devre arasında Cenk Tosun ile anlaşarak transfere erken başlayan, Senegalli Demba Ba ile kadrosunu güçlendirip, Gökhan Töre'yi bonservisiyle kadrosunda tutma konusunda anlaşan Beşiktaş'ın şimdi gözü Maunel Lanzini veya Bryan Ruiz ve Martin Linnes'in üzerinde.
 
Takıma iyi bir on numara transferi yapmak isteyen siyah beyazlı yöneticiler Arjantinli Manuel Lanzini üzerinde yoğunlaşırken, teknik direktör Slaven Biliç, Kosta rikalı Bryan Ruiz'i önerdi. Hırvat teknik adamın borservisi Fulham'da olan Ruiz'in hazır gelip çabuk takıma adapte olacağını dile getirerek, Kosta Rikalı futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.
 
Beşiktaş yönetiminin ise 28 yaşında olması nedeniyle Ruiz transferine sıcak bakmadığı, "Lanzini henüz 21 yaşında ve gelecek vaadeden bir futbolcu. Bir kaç yıl bizde oynadıktan sonra para kazanarak gönderebiliriz. Ruiz ise 28 yaşında ve Beşikttaş'tan giderken para kazandırabilecek bir futbolcu olmayacak" görüşüyle Lanzini üzerinde durduğu belirtildi.
 
Siyah beyazlı yöneticilerin Ruiz öncelikli transfer görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken, 10 numara transferinin ardından gündeme gelecek sağ bek transferinde rota Norveç'in Molde takımında forma giyen Martin Linnes'e yöneldi.

Siyah beyazlılar, iki sezon önce Kongsvinger'den Molde'te transfer olan ve 31 Aralık 2016'ya kadar sözleşmesi olan Norveçli futbolcu için girişimlerini sürdürüyor. Yönetimin 22 yaşındaki Linnes'in transferini bir kaç gün içinde sonuçlandırması bekleniyor.
 
Öte yandan Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan ve 22 Temmuz 2000 tarihinde vefat eden Yusuf Tunaoğlu için, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.