Karşıyaka sonunu getiremedi

Karşıyaka sonunu getiremedi
PTT 1. Lig'de Alanyaspor karşısında son dakikalara 2-1 önde girmesine rağmen berabere kalan Karşıyaka, bu sezon 3. kez maç içindeki üstünlüğünü koruyamadı.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın görevinden ayrılmasının ardından hafta içinde Kemal Özdeş'le anlaşan Karşıyaka, Özdeş'le ilk maçında Alanyaspor'dan 1 puan alabildi.

Müsabakada 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 üstünlük kuran Karşıyaka, son dakikalarda kalesinde golü engelleyemedi. Karşılaşmada 90+7. dakika oynandığı sırada aleyhine penaltı kararı verilen Karşıyaka'da kaleci Aghayev penaltı vuruşunda topu kurtarsa da meşin yuvarlağı iyi takip eden Tayfur Bingöl, takımının beraberlik golünü kaydetti.

Aleyhine 3. kez penaltı kararı verilen Karşıyaka, Samsunspor ve 1461 Trabzon müsabakalarında kalesinde penaltıdan goller görmüştü.

Bu sezon Samsunspor karşısında 2-0 üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Karşıyaka, 1461 Trabzon karşısında da 2-0 önde olduğu müsabakada rakibine 3-2 yenilmişti.

Gökhan Ünal'ın 2 golü yetmedi
Alanyaspor karşısında takımının 2 golünü atan Gökhan Ünal, Karşıyaka'nın galip gelmesini sağlayamadı. Bu sezon 3. golüne ulaşan golcü oyuncu, en son Balıkesirspor formasıyla geçen sezon Süper Lig'de Bursaspor'a 2 gol birden kaydetmişti.

Karşıyaka'da Alanyaspor'un penaltı kazandığı pozisyonda topu ıskaladıktan sonra rakibine yaptığı müdahale ile penaltıya sebep olan Ersin Veli, bu sezon ilk kez forma giydi.

Karşıyaka 4. kez "kızardı"
Ligde daha önce Berkay Can Değirmencioğlu, Çağlar Birinci ve Zeki Korkmaz'ın kırmızı kartla cezalandırıldığı Karşıyaka'da dün de Sırp stoper Duric takımını eksik bıraktı.

Karşıyaka ile Kayseri Erciyesspor, dörder kezle en fazla kırmızı kart gören takımlar konumunda bulunuyor.