Karşıyaka hedefe odaklandı

Karşıyaka hedefe odaklandı
Eurocup çeyrek final rövanş maçında çarşamba günü İspanyol ekibi Gran Canaria'yı konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "10 sayılık dezavantajımıza rağmen bu turu geçecek skoru elde edebilecek gücümüz var" dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'nda çarşamba günü Gran Canaria maçı öncesinde yarı finale odaklandıklarını söyledi.

Pınar Karşıyaka tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkacaklarını kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

"İlk maçta 10 sayılık bir dezavantajımız var. Tabii ki önemli bir rakiple oynayacağız ama daha önceki performansımıza baktığımız zaman bu turu geçecek skoru elde edebilecek gücümüz var. Bunun için en önemli unsur sabırlı olmak ve gerekli skoru en maçında sonunda elde etmek. Kazanma psikolojisiyle oynayıp, onun içinde gerekli farkı yakalayabiliriz. Acele etmeden, kendi oyunumuzu oynayarak, kendi baskımızı kurarak tempomuzu kabul ettirmemiz halinde muhteşem taraftar desteğiyle berabere yarı finale kalabiliriz."

Sarıca, ULEB Avrupa Kupası'nda gösterdikleri gurur verici performansı yarı finale yükselerek taçlandırmak istediklerini belirterek, "Buna odaklanmış durumdayız" dedi.

Karşıyaka Spor Salonu'nda 25 Mart Çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak Pınar Karşıyaka-Gran Canaria maçı biletleri 40 liradan satılacak.

Kendi liginde dün deplasmanda La Bruxia takımına 81-75 mağlup olan İspanyol ekibi, çarşamba günkü müsabaka için bu akşam Madrid aktarmalı İstanbul'a geldikten sonra yarın İzmir'e geçecek.