Karaman Kweuke'yi savundu!

Karaman Kweuke'yi savundu!
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de 4 Ekim Pazar günü sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman antrenman öncesinde futbolcularla basına kapalı toplantı yaptı. Karaman'ın, futbolculara toplantıda ligin son haftasında oynadıkları Kasımpaşa maçını izleterek, yanlış hakem kararlarını gösterdiği belirtildi. Hikmet Karaman'ın, futbolculardan verilen yanlış kararlara rağmen daha centilmen ve rakibe saygılı olmalarını istediği öğrenildi.

Karaman, futbolcuların ardından basın mensupları ile de pozisyonları izleyerek değerlendirdi. Koray Altınay'a ve Viera'ya gösterilen sarı kartların yanlış olduğu değerlendirmesini yapan Karaman, başka futbolcuya gösterilmesi gereken kartın 59. dakikada yanlışlıkla Kasımpaşalı Erhan Kartal'a gösterildiğini belirtti. Maçın sadece Kweuke'nin düşürülmesi ile kazanılan penaltıyla gündeme gelmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Karaman, hakemin her iki tarafa karşı art niyetsiz yanlışlar yaptığını ifade etti.

Yeşil-mavili futbolcular, antrenmanda ayak tenisinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren idmanda Karaman, Viera ve Oboabona ile yakından ilgilendi. Antrenman, ilk 15 dakikalık bölümünün ardından basına kapalı devam etti.

Çaykur Rizespor, Bursaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.