Karadeniz'de yeni bir yıldız doğuyor

Video yükleniyor...

Galatasaray'ı deplasmanda 3-0 mağlup ettikten sonra Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv'i de 3-1 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor'da, yüzler gülüyor.

Ligde şampiyonluk yarışına yeniden tutunmanın yanı sıra, Avrupa arenasında Şubat ayının görülmesi; camianın geleceğe tekrar umutla bakılmasına neden oldu.

Metalist Kharkiv maçı sonrası oyuncularıyla kısa bir görüşme yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın, "Kazandığınız ve turu geçtiğiniz için sizi kutluyorum. Ancak oyun temponuzdan ve coşkunuzdan memnun değilim. Daha çok çalışmalı ve birbirinize daha çok yardım etmelisiniz" dediği öğrenildi.

Metalist Kharkiv maçında sol bekte görev verdiği Yusuf Erdoğan'ın performansından memnun olan Ersun Yanal'ın, bundan sonraki dönemde hızından ve oyun bilgisinden yararlanma adına genç oyuncudan bu mevkiide değerlendirmeye devam edebileceği öğrenildi.

Metalist Kharkiv maçında görev yapan Trabzonspor'un yıldızı Oscar Cardozo, Avrupa Ligi'nde en çok maça çıkan futbolcu oldu. Paraguaylı futbolcu, Avrupa Ligi'nde 41 maça çıkarak kupanın yeni formatında en çok maça çıkan isim unvanını aldı.

Öte yandan Trabzonspor, Metalist Kharkiv maçının ardından ara vermeden Pazartesi günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Bordo mavililer, bu maça kadar yapacağı antrenmanları basına kapalı olarak gerçekleştirecek. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor